WestPoint Residence - Valea Lunga

WestPoint Residence - Valea Lunga este un proiect imobiliar dezvoltat in partea de vest a cartierului Militari, intr-o zona rezidentiala de case si vile iar accesul catre imobil poate fi facut atat din Bld. Iuliu Maniu prin strazile Valea Lunga si Barsanesti, cat si din Str. Moinesti prin Aleea Moinesti si Str. Valea Lunga.

Prin natura locatiei proiectul ofera facilitati precum: gradinite, scoli, magazine si centre comerciale, dar si un acces usor la mijloace de transport in comun (RATB – la 5 minute, Metrou – la 10 minute Statiiile Gorjului si Pacii).

Proiectul WestPoint Residence - Valea Lunga cuprinde la aceasta faza un imobil cu un regim de inaltime D+P+ 4E+E 5 retras, in care regasim un total de 18 apartamente desfasurate pe o suprafata de aproximativ 1200mp. De asemenea, acest imobil este prevazut cu parcari subterane, supraterane si lift.

Finisajele sunt incluse in pret si sunt la alegerea clientului dandui astfel posibilitatea sa isi personalizeze apartamentul. Gresia, faianta, parchetul, usile de interior si obiectele sanitare sunt la alegerea clientului, in timp ce blocul este dotat cu geamuri termopan de 6 camere, usa metalica exterior si centrara termica proprie Ariston.

Structura blocului este din grinzi si plansee de beton armat iar compartimentarea este in totalitate din caramida tip porotherm. De asemenea blocul este izolat termic pe exterior cu polistiren de 10 cm

Nr .Ap. Etaj Tip Suprafata Nr. Camere Pret Schita Tools
2 Parter / D+P+5E+Pod Apartament 60 mp 2
59.500 E
5 1 / D+P+5E+6R+Pod Apartament 53 mp 3
56.000 E TVA inclus
8 3 / D+P+5E+Pod Apartament 52 mp 2
52.000 E