WestPoint Residence Villa 2 - Alexandriei

WestPoint Villa 2 - Alexandriei este dezvoltat de investitori cu experienta de peste 15 ani in domeniul dezvoltarii de ansambluri rezidentiale.
Complexul rezidential de case dezvoltat in zona Soseaua Alexandriei (Rostar) la 10 minute de piata Rahova, propune locuinte cu design modern si distribuirea eficienta a spatiilor.
Fiecare casa dispune de utilitatile orasului, parcari individuale, loc de joaca pentru copiii. Accesul se face pe strada asfaltata si iluminata. Complexul este cu circuit inchis si dispune de bariera pentru acces.

Din experienta, cunaostem preferintele clientilor in ce priveste finisajele iar pentru aceasta avem un sistem avantajos in care fiecare client isi poate alege culoarea, modelul si producatorul pentru faianta, gresie, parchet, usi interior si obiecte sanitare.
In acest mod, fiecare locuinta va fi unica, noul proprietar isi va pune amprenta iar casa va capata personalitate.

Este bine, nu-i asa?

Bineinteles, proiectarea si executia imobilelor sunt facute de catre specialisti cu foarte mare experienta. Aceasta se poate vedea in fiecare stadiu al executiei proiectului. Structura este pe stalpi, cadre si plansee de beton armat, compartimentarea din caramida porotherm cu izolatie exterioara din polistiren de 10 cm, acoperisul din tabla tip Lindab, ferestre termopan cu 6 camere si 2 foi de geam, curte imprejmuita si parcari amenajate individual, drum asfaltat in incinta complexului.

Nr .Ap. Etaj Tip Suprafata Nr. Camere Pret Schita Tools