SOS. ALEXANDRIEI, CASA 4 CAMERE + MOBILA BUCATARIE - 66.570 EURO + TVA 5% !

Etaj 2 Suprafata 96 mp Compartimentare Decomandat Proiect WestPoint Residence Villa 2 - Alexandriei
66.570 + TVA 5%

Esti in cautarea unui camin intim, spatios si totodata, ferit de galagia orasului?

Cumpara casa dorita si primesti mai devreme, cadoul de sarbatori – o bucatarie mobilata pe comanda, moderna si ergonomica!

Profita de oferta, pana la sfarsitul lunii ianuarie, 2018!

WestPoint Villa, este alegerea ideala pentru familia ta!

Amplasat pe Soseaua Alexandriei, la doar 10 minute de Autogara Rahova si Cora Alexandriei, WestPoint Villa este accesibil atat celor care folosesc mijloacele de transport in comun, cat si celor care utilizeaza masina personala zilnic.
Fiecare unitate are un regim de inaltime Parter + 1 Etaj + Pod locuibil (avand placa de beton peste etajul 1), o suprafata utila de 96 mp, formata din 4 camere (living + 3 dormitoare), bucatarie inchisa, 2 bai cu geam si se preda finisata (gresie, faianta, parchet, usi de interior, obiecte sanitare, prize, geamuri termopan, centrala termica) , cu curte amenajata si 2 locuri de parcare.

Structura este pe stalpi, cadre si plansee de beton armat, compartimentarea din caramida porotherm cu izolatie exterioara din polistiren de 10 cm grosime, acoperisul din tabla tip Lindab, ferestre termopan Salamander, cu 6 camere si 2 foi de geam iar curtea e imprejmuita cu gard.

WestPoint Villa Bragadiru reprezinta implementarea cu succes, a confortului , inovatiei si a bunului gust, prin experienta acumulata in cei peste 15 ani de activitate, in piata rezidentialelor noi din Romania.
Complexul rezidential de case dezvoltat in zona Soseaua Alexandriei (Rostar - Celofibrei) la doar 10 minute de Autogara Rahova, va propune un stil de viata diferit, la un nivel de confort ridicat, completat cu un design modern si eficient al spatiilor.
Fiecare dintre cele 50 de case, va dispune de facilitatile orasului: acces din drum asfaltat si iluminat catre complexul cu circuit inchis cu bariera, loc de joaca pentru copii si parcari individuale.

Pret de vanzare 66.570 EURO + TVA 5% !
COMISION 0% DE LA CUMPARATOR!

Alte proprietati