Drumul Taberei - Prelungirea Ghencea, Garsoniera, decomandata bucatarie inchisa

Etaj 1 Suprafata 33 mp Compartimentare Decomandat Proiect Mossaic Residence Funigeilor
30.500 + TVA 5%

Va prezentam spre achizitie o garsoniera cu o suprafata utila de 33 mp, , amplasat la etajul 1 intr-un imobil de 3 nivele,. finisat cu gresie, faianta, parchet, usi interior din lemn, aparatura electrica montata, baie echipata complet, centrala termica proprie, calorifere din otel, usa din metal pentru exterior, cu 1 balcon, intr-un bloc nou, construit 2017 pe structura de cadre, grizi de beton armat cu o compartimarentare pe caramida phoroterm si izolat exterior cu polistiren de 10 cm, racordat la toate utilitatile orasului.


Imobilul este amplasat in imediata vecinatate a cartierului SunRise Residence la 5 minute distanta pana la R.A.T.B 122, 222, 408 , 456
Proiectul este format din mai multe tipuri de apartamente de, 2 si 3 camere. Imobilul este racordat individual la reteaua orasului sectorului 5, ( Apa Nova, Distrigaz, Enel ).

PRET: 30.500e ( +5% Tva )
Se accepta ca modalitati de plata: Credit Prima Casa
Credit Ipotecar
Cash.

Proiectul se afla in Drumul Taberei - Prelungirea Ghencea, sector 5 pe strada Drumul Funigeillor, in apropiere de Valea Oltului si la 5 minute de mijloace de transport in comun, magazine, restaurante, scoli si gradinite.
Vrei un apartament intr-un bloc nou, exclusivist? Te asteptam la vizionare

Alte proprietati