Casa 4 camere la pret de apartament, Drumul Taberei - Raul Doamnei, 78.600 Euro

Etaj 1 Suprafata 137 mp Compartimentare Decomandat Proiect
78.600

Bun venit acasa!

Va propun spre achizitie o locuinta unica, diferita de ofertele existente in piata, cu un design nou si inovativ, cu spatii generoase si utile, situata in zona noua de case /vile a cartierului Drumul Taberei.
Imobilul prezentat face parte dintr-un complex de 9 case, construite in perioada Septembrie 2015 - Iunie 2016, finalizat si cu toate actele la zi, lucru ce permite achizitia si mutarea intr-un timp scurt.
Fiecare imobil ofera cumparatorului posibilitatea de a-si pune amprenta pe aspectul interior atat asupra nuantei si modelului gresiei, faiantei si parchetului, cat si a usilor interioare si a culorii peretilor, astfel incat rezultatul obtinut sa aduca bucuria de a locui intr-un camin plin de armonie si culoare.
Spatiile deschise oferite de compartimentarea imobilului permit accesul lumini naturale pe tot parcursul zilei.
La parter veti descoperii un living generos din care puteti accede catre bucataria inchisa complet, grupul sanitar si terasa cu spatiul verde imprejmuita individual cu gard. Urcand la etaj veti descoperi 2 dormitoare mari de 12 respectiv 17.50 metri patrati, baia mare si nu in ultimul rand accesul catre mansarda, unde veti putea crea in functie de nevoia familiei dumneavoastra un spatiu de relaxare sau un dormitor generos cu baie proprie. Accesul la imobil il veti face folosind poarta automata utilizata doar de locatarii complexului, iar parcarea o veti gasi in fata livingului, putand avea astfel o monitorizare activa a masinii.

Proprietatile sunt racordate individual la utilitatile orasului (ENEL, DISTRIGAZ, APA NOVA).
Locatia genereaza acces catre mijloace de transport RATB (Ghidigeni / Raul Doamnei - 105, 122, 185, 222, 385, 408, 428, 456), gradinite si scoli de stat, magazine si centre comerciale, spatii verzi, toate acestea pe o raza de numai 500 - 1000 metri.

Alegeti sa locuiti intr-un imobil nou potrivit nevoilor dumneavoastra!

78.600 Euro
(5% TVA inclus)

DIRECT DEZVOLTATOR!
COMISION CUMPARATOR 0%!

Alte proprietati