Militari-Uverturii, 2 camere, decomandat, 56 mp, constr 2017, PREDAT LA CHEIE !

Etaj Parter Suprafata 56 mp Compartimentare Semidecomandat Proiect WestPoint Residence - Uverturii
62.000

Uverturii-Dezrobirii, Apartament 2 camere, etaj P/P+5, suprafata 56 mp. utili, constructie 2017, finisajele sunt incluse in pret si sunt la alegerea cumparatorului: gresie, faianta, parchet. Apartamentul este dotat cu usa metalica , usi interior lemn, tamplarie PVC 5 camere, centrala termica Ariston 24Kw, calorifere otel, prize si intrerupatoare. Baia este utilata. Blocul este prevazut cu lift. COMISION 0% de la cumparator.

WestPoint Residence - Uverturii este al doilea proiect imobiliar dezvoltat in cartierului Militari. Accesul catre imobil poate fi facut atat din Bld. Iuliu Maniu prin strazile Dezrobirii si Apusului cat si din Bld. Virtutii prin str. Uverturii.
Prin natura locatiei proiectul ofera facilitati precum: gradinite, scoli, magazine si centre comerciale, dar si un acces usor la mijloace de transport in comun (RATB – la 1 minut, Metrou – la 10 minute Statiiile Gorjului si Pacii).
Proiectul WestPoint Residence -Uverturii are un regim de inaltime S+P+5E, in care regasim un total de 23 apartamente desfasurate pe o suprafata de aproximativ 1513 mp., cu suprafete cuprinse intre 40 mpu si 67 mpu. De asemenea, acest imobil este prevazut cu parcari subterane si lift.

Alte proprietati