Militari Gorjului,Garsoniera,36 mpu.,4/4, finisaje la alegere, Comision 0%!

Etaj 4 Suprafata 36 mp Compartimentare Semidecomandat Proiect Acvariului 6
30.500 + TVA 5%

Militari-Gorjului, Garsoniera de vanzare, semidecomandat, bloc nou construit in 2016, termen de finalizare martie 2015, etaj 4/P+4, suprafata 36 mp. utili, finisajele sunt incluse in pret si sunt la alegerea cumparatorului: gresie, faianta, parchet. Apartamentul este dotat cu usa metalica Mega, usi interior lemn, tamplarie PVC 6 camere, centrala termica Ariston 18Kw, calorifere otel, prize si intrerupatoare. Baia este utilata. COMISION 0% de la cumparator.

Intown-Residence - Acvarului este un proiect imobiliar dezvoltat in partea de vest a cartierului Militari, intr-o zona rezidentiala de case si vile, iar accesul catre imobil poate fi facut atat din Bld. Iuliu Maniu prin strazile Moinesti si Liniei.
Prin natura locatiei proiectul ofera facilitati precum: gradinite, scoli, magazine si centre comerciale, dar si un acces usor la mijloace de transport in comun (RATB – la 2 minute, Metrou – la 7 minute Statia Gorjului).
Proiectul Intown-Residence - Acvarului are un regim de inaltime P+4, in care regasim un total de 14 apartamente desfasurate pe o suprafata de aproximativ 1200 mp., cu suprafete cuprinse intre 33 mpu si 55 mpu. De asemenea, acest imobil este prevazut cu parcari subterane.
Pentru mai multe detalii despre proiectele desfasurate de Intown Residence puteti accesa pagina oficiala www.intown-residence.ro

Alte proprietati